Aitor Throup_1

Aitor Throup sätter modets möjligheter under lupp

Aitor Throup och G-stars samarbete blev en krock mellan industridesign och konst. Bon träffade den omsusade designern som nyligen visade sin första egna kollektion under herrmodeveckan i London.

img_0734low

Du måste fortsätta vara hungrig

Senait_3_lw

Fuck den Starka Kvinnan

Feminism gör dig inte immun mot hjärnspöken. I fotoserien Volatile porträtterar Kimberly Ihre unga kvinnor med psykisk ohälsa och bojkottar uttrycket stark kvinna.

Alexandra-FridaMarklund-poster

En casting directors bekännelser

Casting directorn och före detta modellen Alexandra Sandberg har iscensatt en krock med Terry Richardsson som fick polisen att rycka ut med blåljus.

En bit svensk modehistoria

Designern och konstnären Sara von Ehrenheim berättar om retrospektivet Silfbergets blommor – en utställning om hur kläder lever sitt eget liv.

15 minuter med Majid Jordan

Bon träffade den kanadensiska discoinfluerade r’n’b-duon Majid Jordan, inför deras första spelning i Sverige, landet som tydligen har regler för allt.

Nu får ni faktiskt sluta vara er själva

I en värld där idealet är att du ska vara den du verkligen är finns det en krönikör som har sett ljuset. Kan missnöjet och självkritiken bli framtidens melodi? Spänningen är olidlig.

Mode urholkar själen

Lesbiska modemänniskor, nekrofili och lite gammal god kannibalism. The Neon Demon är filmen som ger gränslösheten ett namn.

Näsvisdomar

Bons parfymexpert Andreas Båsk dissekerar Louis Vuittons första doft på 70 år.

Ung och kåt

Adrian Soelbergs märke Randy är en hyllning till en nära vän som gick bort. Med ena foten i heavy metal och den andra i sjuttiotalets Kalifornien gör den danske designern kläder med en attityd som säger “whatever”.

Vägra vara menlös

Trummisen och producenten Per Nordmark tänker inte släppa någon skit. I sitt nystartade skivbolag vänder han sig bort från de ängsliga storbolagens beslut, startar en podcast och ger ut sin första singel tillsammans med Britta Persson.