posterpatrik2

Modesveriges Don Quixote

Pr-beefs och blodiga händer tillhör designern Patrik Söderstams dåtid – nu är han less på att slåss mot väderkvarnar.

bon_aalto_0816

Aalto S/S 2016

På bara ett par säsonger har Tuomas Merikoski tagit Paris med storm och hans märke Aalto är en av favoriterna till att vinna årets LVMH-pris. Vem kunde tro att finsk midsommar kunde kännas så mode?

markus_pritzi_bon__poster

Bite your lip and take a trip

Fucka ur ostört på Celezte

Ikväll vallfärdar festfolket till Riddarholmen när Celezte öppnar upp sin sommarklubb. Nattklubbscheferna Amelie Dahlbäck och Tora Brolin berättar om årets festligheter.

Kenzo är H&M:s nya designsamarbete

Det franska modehuset som designas av Opening Ceremony-grundarna Humberto Leon och Carol Lim är känt för färgstarka mönster och för att blanda lyx och street.

Beth Ortons briljanta nystart

På Kidsticks börjar Folktronica-artisten om från scratch. Det låter som ett farligt spel för någon som är rädd för att bli missförstådd.

Vibskovs verklighet

Den danska designern Henrik Vibskov har en beef med Sagan om ringen. Nu visar han sin egen förvrängda värld med utställningen TEMPO på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm.

Klubben dit du tar din älskare

På Lästmakargatan 3 har Moon Motel nu slagit upp dörrarna. Arrangören Payman Dehdezi berättar för Bon varför det är sommarens bästa häng.

En fest av män, för män

Kristofer Andersson: I motsats till vad som hävdas är svensk menswear en återvändsgränd, en internfest för framgångsentreprenörer i ärtiga sportkläder.