ANJA SKEPPE GRAHN

Isabell Yalda Hellysaz

Nu befinner jag mig jobbmässigt under vårvintern och börjar på allvar bli riktigt sugen på att förverkliga vårlookerna. Jag befann mig ju på Princeton och i New York under Fashion Week i Stockholm men som tur är var ju större delen av Bon-teamet på plats frontrow och backstage och kunde förse mig med material i efterhand. Nu har jag valt ut mina favoritvisningar ur ett beautyperspektiv och först ut är Isabell Yalda Hellysaz.

Maybellines duktiga makeupartist Sandra Öjeland gjorde den silverskimrande makeupen och TONI&GUY:s team ansvarade för den moderna håruppsättningen. På Céline syntes en liknande ögla och jag har försökt krama ur all fakta för att kunna göra den här typen av knut, därför bjuder jag här på en tutorial:

Först preppades håret med TONI&GUY Hair Meet Wardrobe Prep Volume Plumping Mousse och delades sedan i en mittbena.

En tejpremsa las i benan, från pannan till nacken.

Håret samlades ihop till en låg hästsvans i nacken.

 Hästsvansen gjordes till en ögla.

 Topparna tvinnades och virades sedan runt öglan.

Och fästes med hårnålar.

Hela frisyrern fixerades och fick en glansig finish med TONI&GUY Hair Meet Wardrobe Creative Extreme Hold Hairspray.