Annah Björk

Anteckningar från en jordkällare

Ni tycker det är varmt ute, men här inne är det kallt. Min lägenhet håller av någon anledning inte högre temperatur än en potatiskällare. Då värmer jag mig med dans till lite ny musik.

 

 

Jessie Wares Wildest Moments från 2012 är fortfarande en av mina bästa. Tough Love är första singeln från hennes nya album och har lite Bat for Lashes-vibbar som jag tycker mycket om.

 

En annan favorit från 2012 som är på gång med nytt är Grimes. Kanadensiskan samarbetar med Blood Diamonds på Go. Låten skrevs för Rihannas kommande album men ratades. Bra för Grimes – det här är visserligen ett mjukare, lättare,  något mer slätstruket, listanpassat sound. Men kan förhoppningsvis ta Claire Boucher till en större publik. Så jag är för!

 

grimes1

 

Ny stil också! Den rosa korta luggen och underbart skitiga klubboutfitsen är utbytta mot en mer sofistikerad look. Troligen också ett sätt att närma sig ett bredare genomslag.