EMMA VERONICA JOHANSSON

GOD MORGON ALLESAMMAN(S?)!

tumblr_m2jkf3NWld1qc9gpro1_500

 

Jag tror att jag är inne i en researchperiod av mitt liv. Jag tänker på 1000 saker men får panik av att ens skriva en mening på en post-it. Vem fan har post-its hemma, lol? Eh, jag…. :(. *piercing snett under läppen, hihi* Fattar ni ens hur jobbigt det är att bara skriva med sig själv som utgångspunkt hela tiden? Om man vägrar skriva om jobb (alltså, jag kan inte göra det, man gör inte så) eller fest (vill inte ni ska tro jag är alkis eller hänga ut mina vänner + vi har inte såna mysiga internetvänliga picknikar med rosé som såna BLOGGARE har, vi är galna, helt mental) så återstår bara mina innersta tankar och känslor och unleashar jag de finns det inget återvändo! Jag är även beyond en point i mitt liv där jag ser någon form mening med att raljera kring vad dittendatten visade på catwalken (no offence to the ones who do) och tro att det spelar någon som helst mening nu när vi står inför ett stundande världskrig. Visserligen så är ju kultur, njutning och kärlek det enda som spelar någon roll nu när katastrofen är oundviklig. Jag är i en transition period, vi får se vilken Emma som kommer ut på andra sidan maskhålet. Kanske startar en KÄRLEKSBLOGG!

Det som återstår just nu är att behöva ha en teori om, analysera och plita ned en rad om livets mening varje dag! Lätt som en plätt!

 

Bilder på Kelly Bundy när hon kastar konfetti på sig själv är ju bra, eller hur?! Weeeeiiih!