EMMA VERONICA JOHANSSON

LITEN AMY WINEHOUSE-RANT

amy-winehouse-gaultier

 

Så minns jag henne fast det är inte hon. Det är Gaultiers couturevisning våren 2012.
Idag har jag lyssnat på Amy Winehouse hela dagen. Häromdagen sa en musikintresserad vän, ett sånt EX vad det nu spelar för roll (kan du gissa vem/vilket?? du vinner i-n-g-e-n-t-i-n-g, haha *chuckles*), att Amy gjorde ”mainstreammusik”, jag fattade inte vad han menade först + vem använder ens det uttrycket (sorry, baby. eller är det så ute att det är INNE? betyder min oförståelse för ordets trendighet att jag är så ute att jag är inne att jag är fri från ordnervorositetens bojor?? inceeeeeption?!?). Men det kanske är sant, hon ba hej här är en spectoresque, catchig durmelodi och nu ska jag sjunga om heroinmissbruk och heartache från helvetet på den. Hur som helst. Jag älskar Amy. Jag har ett par nude ballerinas på mig as I write faktiskt (spetsiga med ankelrem, så inte likadana men ändå) och de börjar faktiskt se riktigt skabbiga ut. Får man säga skabbiga eller är det förbjudet, känns som det eventuellt är det? De som har skabb ”kan ju inte hjälpa det”. I alla fall inte i länder där vi inte har fri sjukvård och så. DE, menar jag, ursäkta ursäkta. ”VI”, haha, dum jag är ibland!