EMMA VERONICA JOHANSSON

Min lilla armé

antiakneregime

Herborist T’ai Chi Black Mask, Origins Clear Improvement, Dermalogica Multivitamin Thermafoliant, Helena Rubinstein Collagenist Pore Genius, Murad Oil-Control Mattifier, Avène Antirougeurs Jour.

 

I’ve had it – officially. Som de, (ca två personerna), som läste igenom mina 100 frågor nedan redan vet så har min hy plötsligt bestämt sig för att ”breakout” (det blir ju lätt så när man är i tonåren, som jag är! Blurgh). Jag har alltid ogillat starka produkter, syror och till och med alkohol (eh, direkt på huden alltså) men nu kände jag att det liksom var dags att inse att jag är i en period av mitt liv där en fettig anti aging-mask kanske inte är lämplig som everyday moisturizer. Har nu kört rutinen ovan, från vänster till höger. En porrengörande lermask (antingen Herborist eller Origins – inte bägge på samma gång!), en exfolierare (i lite för många minuter) för att rensa bort alla döda hudceller, en pore minimizer på utvalda ställen, en moisturizer för misbehaved hud that needs a good spank. Och sen en lite snällare kräm som tar bort rodnad på det. SCHMACK SCHMACK!