EMMA VERONICA JOHANSSON

NEEEEEEXT!

new year's dressNyårsklänningen!

Nytt år igen då! Ibland känns det nästan som man blir äldre för varje år som går *skrattar*. Skämt åsido. Känns ju trist att jag inte ”bloggade mig igenom julen” men jag bloggar ju typ bara när jag är ensam, en vill inte ”synas med gemet” så att säga – hatar att skriva när jag är bland folk vilken man ju oftast är på julen. Om jag hade deadline på någon artikel på Cosmo och inte hade hunnit skriva klart den hemma monterade jag upp 2 paraplyer runt skrivbordet fastän jag hade en stor bänk bakom mig. Så jävla stört att vara hemlig med något man ändå ska blasta ut till hela världen, LOL. Firade i alla fall julen countrystyle med katter med rosettchokers (se bild), sån gles SD-gran (se bild) och massa kål (se framför ditt inre). Sen var det nyår också och då fick den gamla blåsan jag sparat till min countrykarriär, som inte blivit av än men fortfarande omgärdas av hopp, se city en sväng (se gammal bild ovan)!

Nedan följer några bilder, som är typ de enda jag tagit, på vad jag gjort sedan sist! Filar även på en sån årskrönika med massa sjukt från 2013… >>

newyears1Firade bl.a. jul med katten ovan och till vänster ser vi en av mina julstassar, hade väl en 4 olika såna man inte kan bära någon annan gång på året utan att folk tror att man flyttade till söder i vuxen ålder.

newyears2Lite julfest i badkaret till vänster och nåt annat sattyg till vänster (inte sofftyget i sig alltså, utan mina förehavanden på ovan nämnda tyg)

newyears3Min nya favorithund Olsson (som jag ska försöka se till skaffar insta) och hans underbett + kanske en av årets top 5-snaps.

newyears4Familjen Addams i peppakaksdeg, hahaha *tar mig för pannan och skakar på huvudet på ett roat sätt*. Drog bara isär ”gumman” så blev det den där otäcke Onkel Fester *häpp*

newyears5Några coola beige kläder jag hade på mig på Rebecca & Fionas julfest och resten av familjen A.

newyears6Knäckte koden till hur man får vita tänder i UV-ljus! Berättar snart… Och en diffus outfit jag kallar ”En rural queen Elizabeth möter dansk knarklangare.”.

newyears7Två små trötta doppelgangers *arranged cuteness overload* och nyårsmiddagen hos Valter där jag försökte äta ett ostron men BARA INTE KUNDE (började tänka på ostronets familj som säkert fortfarande inte gett upp hoppet om att hitta honom). Naffsade dock på en pilgrimsmussla, den smakade okej, men kändes inte okej – man kan väl lika gärna äta lite sötpotatis eller nåt?

newyears8Diskretaste nyårssminket ever! Ville bara vara naken och osminkad men det kan man ju fan inte. Lite tillkom dock efter bilden togs. Till höger: ghosts of christmases past i en låda.

newyears9Mellandagarna svennades loss med IKEA och bio och skit. Rigolettos toaletter såg sjukt 2013 ut, hur ska det gå nu när det är 2014 hade de tänkt…?