Frida Vega Salomonsson

24kvm för mig själv

 

 

 

Idag har jag gjort iordning mitt skrivbord, det fina med att bo själv är att varje centimeter av de 24kvm denna lägenhet består av är mina. Man får ha det precis så stökigt eller städat man vill, fylla kylskåpet med vad man vill. Lådor där någon annans kläder tidigare varit kan jag fylla med kameror och sladdar.

Jag har suttit och digitaliserat det jag filmat med mina VHS-kameror hittills i sommar och funderat lite kring Nudas kommande site. Är så himla pepp på att få ut den, men det är ett bra tag kvar innan den kan vara up and running.

Det är flera som funderat kring mitt nuvarande civilstatus, jag är alltså singel numera. Alla miljontals förfrågningar gällande frierier och dejter hänvisas via DM på Instagram. Frågor på det? Vsg att lyssna på senaste avsnittet av Flora & Frida, finns där poddar finns. Eller så kan man lyssna direkt på webben här!