Frida Vega Salomonsson

6. FLORA, FRIDA OCH FEMINISMEN

 

I veckans avsnitt av Flora & Frida så pratar vi om f-f-f-eminism. Allting du behöver veta om vad feminism är och hur du blir världens bästa feminist! Skojjaaaa bara. Vi närmar oss ämnet med egna erfarenheter om snubbiga snubba, hur vi kom i kontakt med begreppet för första gången och varför hårväxt blivit en sån symbolfråga.

Vi är så pepp att det tål att nämnas igen, vi har ju blivit nominerade till Svenska podcastpriset! I flera kategorier dessutom: Årets nykomling, livsstil och Sveriges bästa podd. Om du tycker att vi förtjänar en röst i någon av kategorierna så blir vi förstås svinglada! Obs helst alla kategorier. Skoja. Inte.

RÖSTA HÄR

 

 

Du kan lyssna i spelaren här ovan, i din podcastapp (Podcaster) när du söker på ”Flora Frida”, i Acast eller på iTunes. Glöm inte att prenumerera för att aldrig missa ett avsnitt, att betygsätta i iTunes, sprid ordet till vänner och lägg upp bilder på hur det ser ut när du lyssnar under #floridapodd och #florafrida. Vi älskar att se vilka ni är och vad ni har för er när ni lyssnar på podcasten.

Har du önskemål om ämnen på poddar? Tipsa gärna eller ställ frågor, vi läser igenom allt!

Tack även till Felix Berg för klippning, Frida Sundqvist för omslaget på podden och Johanna Frostling för musiken.

 

→ The 6th episode of Floras and my podcast is out! It’s in swedish, but give it a listen anyway if you want to hear what our voices sounds like, or if you want to learn a few swedish words. Listen here in your browser, or search for Flora & Frida at iTunes.