Frida Vega Salomonsson

7. OCH SEN LEVDE DE LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR… ELLER?

 

Ibland suger det verkligen att vara ihop. Hur kan en vara tillsammans med någon år efter år men ändå älska varandra? Hur får en egentligen det att funka? Hur vet man om det inte funkar?

I veckans avsnitt av Flora & Frida så pratar vi om det här. Hur vi gör för att kunna hålla ihop. Och hur det känns när förhållandet verkar fallera. Men också: Hur fucking skönt det kan vara att vara isär. Ett jävla ärligt och roligt avsnitt. Plus, helt sjukt att jag får min mens i realtid under inspelningen, missa ej.

Vi är megaglada att NaturalCycles är tillbaka som sponsor för det här avsnittet! Det är en fertilitetsapp där du lär känna din menscykel och vet när i cykeln du har ägglossning, och på så sätt kan planera eller undvika en graviditet.

Men kom ihåg att NC inte skyddar mot könssjukdomar. Om du är sugen på att testa  NaturalCycles så kan du ange koden FRIDA2NC. Då får du NaturalCycles för 490kr inklusive en termometer. Leta upp ”testa gratis idag”, så ser du rutan längst upp.
 

En så jäkla rolig grej är att vi har blivit nominerade till Svenska podcastpriset! I flera kategorier dessutom: Årets nykomling, livsstil och Sveriges bästa podd. Känns så stort och så sabla peppande. Om du tycker att vi förtjänar en röst i någon av kategorierna så blir vi förstås svinglada.

RÖSTA HÄR

Lyssna på podden här ovan i webbläsaren, eller genom att söka på Flora Frida i din podcastapp. Hashtagga gärna #florafrida så kanske du får en sån där gullig liten shoutout. Vi älskar att se vilka ni är och vad ni har för er när ni lyssnar på podcasten.

 

 

Lyssna på tidigare avsnitt här:
1. SEX
2. VÄNSKAP
3. ATT JOBBA MED DET VI ÄLSKAR
4. ONANISTERNA
5. NÄR ALLT KÄNNS ÅT HELVETE
6. FLORA, FRIDA & FEMINISMEN

 

→ The 7th episode of Floras and my podcast is out! It’s in swedish, but give it a listen anyway if you want to hear what our voices sounds like, or if you want to learn a few swedish words. Listen here in your browser, or search for Flora Frida at iTunes.