Frida Vega Salomonsson

8/3

Fortsätter att köra på denna glossy fjortis look sommaren ut. Duttar ut All In One Tinted Moisturizer Light från Estelle & Thild med en fuktig beautyblender, lite puder på näsan för att matta ner och läppglans på läpparna. En guld/glittrig ögonskugga på ögonlock, kindben och ovanför läppen.

Har man hängt med lite så vet du att jag varit mer eller mindre ledig i flera månader. Jag ger mig själv augusti ut också, men då börjar jag komma igång igen. Jag var och kikade på ett kontor idag, om alla stjärnor står i linje så kanske jag kan flytta in där i september. Det har varit extremt jobbigt att ha disciplin sen jag behövde flytta ut ur ateljén i Örnsberg förra sommaren.

Men innan augusti är slut så hinner jag vara på Gotland en sväng till, Way Out West och sen Mallorca med Christina där vi ska ligga som två haggor och bara dricka vin vid poolen.

Är så himla tacksam för att jag är på en så himla mycket bättre plats nu än vad jag varit det senaste året. Så vsg för update, resten babblas det om i Flora & Frida som kommer ut på fredagar. Lyssna i din podd-app eller direkt på webben här!