Frida Vega Salomonsson

En försummad blogg

Pants + Silk Blouse from Kerber, recently found this brand and fell in love.

 

Nicoles spelning var så himla bra igår, postade lite klipp på min Snapchat @fridavegas om du vill kika. Nu har jag nyligen vaknat och ska äta brunch med Christina på Kaffeverket. Sen har jag lite mailande att göra med Paper Light, tiden flyger iväg och det är många som tackat ja men sen måste en ändå lägga femhundraarton mail på att få ihop det och få in rätt grejer.

Det är ovanligt tyst här i kommentarsfälten just nu och jag känner själv att bloggen varit lite bort prioriterad den senaste tiden. Jag hinner helt enkelt inte med att skapa så mycket spännande content som jag egentligen skulle vilja. Det har mest varit ett upp visande av saker jag plåtat till och jobb, och jag förstår om inte alla tycker att det är så kul? Men nästa vecka är rätt lugn och då ska jag knåpa ihop lite roliga grejer hit.

Om du är ny här så är det här det jag pysslar med, som gör att jag ibland råkar försumma denna lilla bloggy,

1. Fotar
Är det jag huvudsakligen gör och det kan vara lite allt möjligt. Plåtar flera gånger i veckan för olika projekt, det kan vara till skivbolag, tidningar eller pr-byråer tex. Har ett ställe i Örnsberg där jag ofta jobbar ifrån.

2. Blogg + Instagram
Håller liv i den här bloggen och @fridavega vilket är typ det roligaste jag vet. Där tillhör att fota och skriva och hitta på saker som känns kul att lägga upp. Samt ibland olika samarbeten, som nu senast med Vagabond.

3. Paper Light
Paper Light är den tidning jag har vars tredje nummer jag nu försöker få ihop. Det tar väldigt mycket tid att gå igenom material, maila runt och hitta material som passar. #2 finns att köpa på Dr Denims butiker, Papercut och Pascal. Hos övriga återförsäljare är den nu slutsåld.

4. Flora & Frida
Min och Floras podd släpps ju bara varannan vecka vilket är skönt. Lyssna på iTunes eller Acast. Älskar vår podd, fast mest dig som lyssnar <3 Är så pepp på att vi ska spela in i början av veckan, första gången med Flora i San Francisco, om vi får det att funka lol.

5. XXX
Vill se att allt blir helt klart först, men troligtvis finns mycket snart en till sak som jag kommer jobba återkommande med.

 

→ Just woke up and going to meet Christina for brunch in a sek. I’ve had hard to find time for more interesting post here recently, it’s mainly work stuff here right now which I know that some people like and some not. Ill try to mix it up more and next week will be calmer, so I promise to step my game up a bit. If u promise to step your comment game up :))))