Frida Vega Salomonsson

Podd: Veganer äter bara kaninmat

123A0503mini

 

123A0494 copy

 

I veckans podcastavsnitt tar vi oss an ämnet vegetarianism/veganism vs. att äta djur. Jag har inte kött hemma som standard, men äter absolut det några gånger i veckan. Medan Flora har varit vegetarian i 1,5 år och vegan i två månader. Vi diskuterar rätt och slätt varför vi äter som vi gör, och lägger tonvikt vid att lägga ribban där en själv kan. För det här med mat kan ju vara lite knepigt för somliga.

Vi fick in några frågor som vi försöker svara på så gott vi kan. Hur strikt bör en egentligen vara? Hur kan en göra för att underlätta vegomatlagningen för föräldrarna eller sin mormor? Vilka kosttillskott kan vara bra att ta som vegan? Och hur kan en laga billig vegomat? Flora svarar även på var du kan hitta receptinspiration + tipsar om de filmer och böcker som har inspirerat hennes kosthållning.

 

Lyssna i iTunes/Podcaster/Acast/Libsyn eller här nedan. Prenumerera och betygsätt gärna! Och vi blir svinglada när ni mailar in era egna anekdoter och tankar ([email protected]), eller visar vad ni gör när ni lyssnar genom att använda hashtaggen #florafrida.

Tack till Felix Berg, världens bästa redaktör! <3

Lyssna på tidigare avsnitt här:

1. SEX
2. VÄNSKAP
3. ATT JOBBA MED DET VI ÄLSKAR
4. ONANISTERNA
5. NÄR ALLT KÄNNS ÅT HELVETE
6. FLORA, FRIDA & FEMINISMEN
7. OCH SEN LEVDE DE LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR… ELLER?
8. GIRLS FOREVER
9. SVARTSJUKAN FEAT. LAMMKÖTTET
10. DET HÄR MED SJÄLVKÄNSLA
11. RELATIONSEXPERTEN’S TIPS: SPY PÅ DIN DEJT
12. GRINDR-SEX & PLAYERS
→ 13. SEXIGA LÄRARE & 17% NÄRVARO

 

→ Episode 14 of the podcast Flora & Frida is out now! In swedish though, but listen anyway!