Frida Vega Salomonsson

9/7

 

Nora bor i Berlin nuförtiden och bjöd in vänner i Stockholm, London och Berlin att fira hennes födelsedag en helg. Jag och Nim åkte dit och anslöt oss för middagar, barer, tårta och klubb. Så himla kul.

Det kan vara så att det här är den längsta tystnaden i den här bloggens historia, en och en halv vecka. Dels var jag i Berlin nästan en vecka och gjorde något jag aldrig gjort förut, lämnade datorn hemma. Sen när jag kom hem så fick jag förkylningen från hell, så jag har bara sovit dygnet runt.

Så många delar av mitt liv har förändrats de senaste månaderna och sånt är jobbigt. Det tar sjukt mycket energi. Men efter att jag har hunnit få fotfäste och landat i det mesta, så känns det också välbehövligt och skönt.

Jag ska ge mig den här sommaren att sola, läsa böcker, åka till landställen och dricka cava. Sen är jag sugen på att komma igång med allt nytt till hösten. En förändring som sker är att den här bloggen inte kommer att finnas kvar, inte som den ser ut nu och inte här hos Bon.

Den kommer inte lägga sig ner och självdö riktigt ännu, den kommer att uppdateras mer. Men för att ha koll, följ mig på Instagram @fridavega, Snapchat @fridavegas eller på Facebook, så vet du vad som händer framöver.

Ps. Sååå jobbigt att dra en vinnare i MiFú tävlingen, men vi valde Josefine, kika i din inkorg.