Frida Vega Salomonsson

Äntligen hemma

 

 

 

 

Herregud. Är helt övertygad om att jag åldrats minst tio år sedan jag åkte i söndags. Har blåmärken precis överallt efter att ha släpat saker och krälat på golv. Samt har träningsvärk i prick alla muskler överallt. Här ovan är de lite glammigare bitarna från resan, med fint hotell och trevliga middagar.

Jag har ju varit med på ett gäng större produktioner nu, men det byggs på så otroligt mycket när det görs film samtidigt. Med produktionsteam med walkie talkies och busslaster med ljus, riggar och rekvisita. Det är verkligen en annorlunda och intensiv situation att vara i.

Nu ska jag gå igenom allt material för att kunna lämna urval tills måndag morgon. Sen ska jag sammanställa all korr för Nuda efter vår korrvända. Då skribenterna läst igenom tidningen och letat stavfel etc i texterna. Ska ha Skype-möte med Nora om år release som vi jobbar på samt ha möte med Kimberly som är AD för det här numret.

 
 

→ Back in Stockholm after almost a week of production in Barcelona, so so tired. Here is a few more glamorous moments from the trips, from the hotel and nice dinners.