Frida Vega Salomonsson

APR-MAJ-JUN / 2014

→April
Det började bli lite lite varmare ute och jag började känna mig lite gladare. Jag gjorde ett fototest för Veckorevyn och var på Galleri Bon med Nora och Elina. Äntligen så slipades den fula lackade och orangea fiskbensparketten och blev vitvaxad. Jag fotade Moa och Celine och började hänga mer med Celine efter det. Sen flög jag till Berlin för att dricka billig öl och dansa timmar i streck. Filmade även när Angelina fotade sitt examensprojekt på Gamleby.

 

→Maj
Varmt och ljust ute, äntligen. Började praktisera på Nöjesguiden.se och intervjuade artister, försökte komma på finurliga formuleringar och att lära mig sluta skriva ”dom”. Lärde mig massor, men var för stressad och i obalans med mig själv för att få ut allt jag kanske velat från min tid där. Skruvade upp en ny hylla i köket och byggde en annan hylla till sovrummet. Blev fotad för den fina tidningen Connected, filmade med Seaweed och fotade första lite mer riktiga uppdraget för Bon.

 

→Juni
Så var vi framme till den finaste månaden. Jag fotade flera vackra sommarbröllop, hade drinkkväll i mitt lilla kök och drack kaffe på uteserveringar. Vi gjorde det sista till Paper Light, logga och annat design pill. Firade midsommar, dregglade över Hazza på 1D konserten och fick förfrågan om att komma till Milano Filmfestival.

Del 1: JAN-FEB-MAR

 

→ Translate? Copy + paste here.