Frida Vega Salomonsson

Auktioner jag vill vinna

Jag brukar ofta glida runt på olika auktionssajter, välja ut prylar jag hade velat buda hem och sen bara kryssa ner alla fönster och gå vidare i livet. Kan fönstershoppa deluxe i timmar. Det finns så himla mycket kul grejer på auktioner, vissa saker kostar multum och vissa saker kan man fynda.

Men igår så vågade jag för första gången lägga ett bud! Jag vann en budgivning på ett par stolar som jag gillat länge. Visar så fort de hittat hem till mig från auktionshuset i Malmö. Kunde inte låta bli att samla ihop några grejer som jag gärna haft hemma.

 

 

RENÈ HERBST, STOL, ”HE25”

 

VÄSKA, LOUIS VUITTON

 

BECK & LJUNG, ASKFAT

 

LISA JOHANSSON-PAPE, BORDSLAMPA

 

VÄSKA, MIU MIU

 

BRUNO MATHSSON, VILSTOL, ”NR 36”

 

SOFFA, ”ÖRESTAD”, ERIK OLE JÖRGENSEN

 

EVERT LUNDQUIST OLJA PÅ DUK

 

MART STAM, STOLAR

 

GUCCI, VÄSKA

 

→ A few auctions that I wouldn’t mind winning.