Frida Vega Salomonsson

Blonde

Tänk ändå att det här blonda fanns under allt det mörkt gråa, utan att behöva slita allt för mycket på håret. Att avfärga är att kleta in håret med något som tar bort det artificiella pigment som en tryckt in i håret när en färgar eller tonar. Alltså en ganska bra idé om en färgat över blekt hår och en vill tillbaka till ljust.

Går ju till Fringe vid Odenplan sedan flera år tillbaka, mest hos Sandra men även fått hjälp av Tove och Micaela. Känner mig så himla hemma där och skönt med en liten, mysig och dedicated salong. Där alla har koll, är duktiga och det är stammiskänsla.

Minns när jag färgade håret där när jag nyligen träffat Andreas och var nervös över att vi skulle ses på kvällen. Så kom Nim förbi och hängde i stolen bredvid medan jag färgade, drack kaffe och åt kakor. Och pratade oavbrutet så öronen blödde för Nim och Sandra hehe.

Testade köpa ett silverschampo där från Fanola som tydligen ska vara superbra. Så får se om jag får ner det varma lite med det. Jag känner mig ganska skör och ovan i håret, ska ge det lite tid nu så får vi se hur det känns framöver.

→ Blonde again! Feels so weird haha.