Frida Vega Salomonsson

Brekkie with Nicole

 

Imorse åt jag frukost med den här tjejen på Pom & Flora och åt än en gång Fazers nya rotfruktsbröd. Haha jag lever något sorts drömmigt sommarlovsliv just nu, det är mycket långa frukostar, träning och kaffedrickande med olika personer. Hoppas att det inte känns för segt att kika på. Btw, Nicole förtjänar verkligen fler följare på Instagram, @nicolesaboune!

På torsdag kväll kommer Matthew hem (!!!), på fredag ska vi bo på hotell en natt och på tisdag nästa vecka flyger jag sju timmar från Stockholm med min pappa och syskon. Längtar efter dessa saker så himla mycket.

Fått förfrågan om att dela med mig av en spellista, så kan bjuda på en kort med de tolv låtar som jag och Flora spelar om och om på kontoret just nu! Den heter Workmode och du hittar den här.

→Had breakfast with this girl this morning, go follow her on Instagram, @nicolesaboune!