Frida Vega Salomonsson

Carl Eldhs Ateljémuseum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Byxor Rodebjer, Skjorta H&M, Skor Vagabond, Smycken Guldfynd och Myrorna.

 

När Flora hade varit på Carl Eldhs Ateljémuseum så blev jag helt till mig, jag hade ingen aning om att det museet låg där, trots att jag joggat förbi utanför grindarna en massa gånger där i Hagaparken. Tänk att jag haft en så fin plats runt hörnet utan att veta om det.

Frida och jag ville bara skrika rätt ut när vi kom in, det är nog en av de vackraste platser jag varit på i hela mitt liv. Ljuset, skulpturerna, arkitekturen. Det är helt enkelt konstnären Carl Eldhs ateljé som nu blivit museum och en kan se på golvet att det en gång i tiden slabbats med mycket lera och gipsdamm som grott sig in i allt trä.

Glöm inte att följa mig på Bloglovin för att inte missa några inlägg!

 

Me and Frida went to Carl Eldhs Ateljémuseum yesterday, I can believe that this place exists like a minute from my apartment. I’ve been jogging by the gates so many times without paying attention to whats inside.

In some way nice to know that even if Stockholm is a relatively small city, there is still hidden diamonds to find and explore. The light, art and architecture was absolutely stunning.