Frida Vega Salomonsson

Cashew, dadlar & kakao shake

 

 

 

 

Tack för alla grattis igår! Hade en så fin dag, ska visa bilder senare. Såg att några undrat ang Julia omslaget haha. Jag skrev helt enkelt till redaktionen att jag ville vara på omslaget, så fick jag det. Men det dröjde ett år från att jag hörde av mig, så då hade jag hunnit bli lite för gammal. Så jag kom ihåg att det kändes pinsamt när tidningen kom ut.

En av mina favorit shakes hos Juiceverket är 6 Dollar Shake Sumo, men dit har ju tyvärr inte råd att springa varje dag. Så nu har jag istället börjat göra en variant av den hemma. Men adderar mer avocado och banan för att den ska bli matigare.

En avocado
En banan
Cashewmjölk
Några slag cayennepeppar
Lite kakao
Några urkärnade dadlar

Du kan själv variera antal dadlar efter hur söt den ska vara, hur mycket cayenne beroende på hur stark eller ta bort bananen. Mixa alla ingredienser och drick!

→My favorite shake right now. One avocado, one banana, cashew milk, a dash of cayenne pepper, some cacao and dates.