Frida Vega Salomonsson

Cava + Elina

 

Igår fick jag och Elina den briljanta idén att på en helt vanlig onsdag dricka en flaska cava och bara spela Rihanna Bitch Better Have My Money på repeat. VSG för tips! Sen spenderade vi resten av kvällen med att bara indulge i att kolla på och prata om snygga killar. Elina är liksom flirting_queen_lvl_1000.

Den här killen är så inte min smak men Elina har en tendens att smitta en med sina crushes. Så nu bjuder jag vidare på fyndet, här är ett klipp på när Luke Holland spelar trummor utan linne. Ja jag vet… Men take your time och bara kolla på inlevelsen i blicken, hur musklerna rör sig och svetten på bringan. Gud blir typ generad. VSG för tips!

Avslutningsvis så vill jag tipsa om klippet där Anton Ewald i Nyhetsmorgon pratar om att han åkt fast för kokain. Så. Himla. Roligt. Hur han så uppenbart med sina nervösa ordval menar att det inte är någon big deal, att han och alla han känner gör det hela tiden. Men i nästa mening ”Det var första och enda gången! Jag är en bra förebild!”. Och programledaren bah på repeat, ”Det här är inte bra Anton! Du får stå för vad du gjort!”.

→ Elina and I had the brilliant idea to drinking a bottle of cava and just play Rihanna Bitch Better Have My Money on repeat yesterday.