Frida Vega Salomonsson

Centralbadet

Igår packade jag den här väskan + ryggsäck med träningskläder och handduk osv. För idag så hade varken jag eller M något viktigt att göra så vi bestämde oss för att hänga på Centralbadet hela dagen. Det är ganska dyrt, men så värt om en har cash och vill göra något fint med någon en tycker om. Julklappstips kanske?

→ Yesterday I packed my workout clothes and bathing suit, because we were going to spend the day at Centralbadet.

 

Först spenderade vi några timmar på deras gym och svettades. Jag har verkligen kommit igång med träningen på riktigt tack vare inspirationsresan till New York, alla fina träningskläder och klasser. M är avis och har börjat låna mina träningskläder och försökt pressa ner fötterna i mina skor.

Jag har kommit till punkten där en inte bara vill spy utan där det är kul och i måndags så var jag även på SATS Spårvagnshallarna där jag fram tills juni ska få träna en gång i veckan. Det är helt enkelt ett gäng tjejer som i Nikes regi får träna ihop med en coach. Alltså hur kul? Lyx att få ha någon med som hjälper en att ta ut alla rörelser på sätt sätt.

→ First we spent a couple of hours at the gym sweating. I’ve really started working out properly now thanks to the inspirational trip to New York and the fact that I’ve now got good gear. I’ve also just started working out once a week with a group of cool girls and our own Nike coach.

 

När vi inte orkade köra mer så bytte vi om till badkläder, simmade, bastade och låg i de varma källorna. De har en no phone policy så ville inte fota där inne. Men det är himla fint, ett väldigt gammaldags bad med vit marmor och fina detaljer i trä.

& tack för alla tips på rubriker i inlägget under, ni är bäst. Har redan nu sex inlägg som jag påbörjat efter era önskemål och Matthew överväger att skriva något då flera tyckte att det skulle vara kul.

→ Then I changed into my bathing suit, swam, sweated in the steam sauna and laid in the hot tubs for a few hours.