Frida Vega Salomonsson

Dinner at Berns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I förra veckan var jag ju på en grej med Maria Nilsdotter som gör så himla fina smycken. Först var det fördrink och kika på smycken i ett hotellrum på Berns och sedan begav vi oss ner mot Asiatiska för att äta middag. Förutom Maria själv så var det Wasima, Helin, Filippa, Maria, Cissi, Nike och Matilde. Så himla mysig och fin kväll, girls 4ever.

Idag åker jag ut till pappa för att fira jul med honom, syskon, farmor och farfar då vi kommer vara med mammas sida av familjen i Västervik på julafton. Känns bra att tjuvstarta med genrep för att få lite julkänsla. Jag har inte riktigt gett den tid att infinna sig, har haft så mycket att få klart.

Ps. Podden tar juluppehåll och är tillbaka igen i januari när Florpo är hemma igen! Vi kommer lägga lite mer tid på att utveckla den, så den kommer bli ännu bättre. Den kommer tillbaka i lite ny skepnad, form och med roliga gäster. Tack du som lyssnat på våra tio första avsnitt <3

 

→ Last week I attended a cozy dinner with jewellery designer Maria Nilsdotter at Berns together with a bunch of cool girls, Wasima, Helin, Filippa, Cissi, Nike och Matilde.