Frida Vega Salomonsson

Dolores Haze forever

 

Igår hann jag med en himla massa grejer. Först så åt jag lunch med Chloë och Nicki, så gulligt lunchsällskap. Vi skålade och peppade att Nicki och resten av Dolores Haze släpper sitt album och skulle ha releasefest senare på kvällen, men mer om det sen.

 

 

Såhär ser albumet ut och det är jag som tagit omslagsbilden, är så jävla stolt över de här tjejerna.

 

 

Sen mötte jag upp Frida och gick till Magasin 3, vi hade så mycket att prata om, det händer rätt mycket för oss båda just nu. Life osv. Vi tyckte bäst om det här verket såklart.

 

 

 

 

 

 

Kikade runt lite och drack kaffe, mysig eftermiddag.

 

 

 

 

 

Sen gick jag hem och lämnade lite grejer för att sedan möta upp Nora vid Hudiksvallsgatan. Det är en gata där det ligger flera gallerier på rad och igår hade de alla vernissager. Det är mysigt för då kan en springa mellan. Är så glad att Nora kommer skriva en intervju till nästa nummer av Paper Light!

 

 

 

 

Sen åkte jag hem till Frida på Hornsgatan och drack cava, lyssnade på musik och gjorde oss redo för att röra oss mot Gamla Stan.

 

 

Väl framme på festen träffade vi först Evve och trummis-Saga.

 

 

CG hemma från London i några veckor och Alice.

 

 

Maja poserade busigt (skyldigt?) vid den vandaliserade affischen.

 

 

M kom raka vägen från Arlanda till festen! Han har varit i Spanien i veckan och gjort klart sin examen. Men det spelar ingen roll hur många law degrees han tar, när jag ändå vet att jag är smartast. Nu är han hemma lite innan han åker iväg ett halvår för att jobba i Usa och London.

 

 

Gitarrist Lollo och Malin

 

 

Milky och Frida

 

 

Celine och Clem spelade skivor

 

 

Sen var det dags för spelning, sån rockstar-vibb med alla kameror. Och så svettigt och packat med folk.

 

 

 

Lyssna på albumet! Och läs Kajsa Haidl’s text för DN Kultur, Jag vill veta allt om Dolores Haze.

 

→ Things I did yesterday! Lunch with Chloë and Nicki, Art gallery with Frida, more galleries with Nora, Cava with Frida and then going to Dolores Haze releaseparty.