Frida Vega Salomonsson

Drömfrukost

 

 

 

 

 

Fick det här megadrömmiga budet igår från Fazer som lanserar sitt nya rotfruktsbröd ihop med Pom & Flora. Så fint alltihopa och bonus att få den superfina morgonrocken i linne.

Sen åkte jag till kontoret och fixade för att några timmar senare ha ett telefonmöte med ett företag. Jag och Flora satt framför hennes mobil på högtalare och berättade om vad vi tänkt kring projektet vi vill göra. För att sedan få höra vilka detaljer vi måste specificera och utveckla. Vi får se hur det går, annars kikar vi vidare efter passande samarbetspartners.

Vi är ett rätt bra jobbteam, det är kul att bolla med någon som är lika driven och att pusha på varandra för att saker ska hända. Tycker det är så kul att vi bara delat kontor i en vecka men redan har pitchat två projekt till olika företag + arrangerar bloppisen nu på söndag. Kom hit och kika samt drick kaffe! Kommer bli svinmysigt.

Ps. Igår ringde jag 112 för första gången i mitt liv, då jag och Flora var på kontoret och hörde att allt inte stod rätt till i lägenheten ovanför. Var helt hög på adrenalin och hjärtat surrade i bröstkorgen. Vi hörde sedan hur polisen bankade på deras dörr länge länge innan de öppnade, vet inte hur det slutade men hoppas att inblandade mår bra. Våga ring 112 om du hör eller ser något som inte känns okej, det är superviktigt.

→ Got this dreamy breakfast delivered to my door yesterday.