Frida Vega Salomonsson

EBBA ZINGMARK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är så glad för att jag hälsade på Ebba i hennes studio vid Moritzplatz nu när jag var i Berlin. Så himla gullig och cool tjej tycker jag, missa inte hennes blogg hörru. På kvällen samma dag kom hon sedan förbi hos mig, M, Emil och Linus pga hon råkade bo runt hörnet. Så satt vi på balkongen och drack radler och cava.

Jag dricker nästan bara radler när jag är i Berlin, det är en slags mix mellan öl och lemonad. Vilket låter så himla weird men är sjukt gott, tänk öl fast liksom mer ”””refreshing”””. Hursom studion, dröm. Plötsligt kändes mitt och Floras space inte lika ballt haha, näää vår studio är också fin.

Har fotat endel med min analoga Contax T2 i sommar, som bilderna ovan är tagna med. Passade på att lämna in två rullar och köpa ytterligare ett gäng nu när jag var i Berlin där det är så himla mycket billigare än i sthlm. Jag har scanner till negativ hemma men tycker den är så knepig att ställa in, men jag börjar långsamt lära mig.

→ I visited Ebba in her studio at Moritzplatz in Berlin. I fell in love with the space, Id almost move there just to be able to also rent a room there hehe. All photos shot with my Contax T2.