Frida Vega Salomonsson

En måndag

11.00
Möter jag upp min pappa för lunch, jag har på mig gröna byxor från Dagmar och mina nya Nike Sock Racer. Dessa skor är det skönaste jag haft på mig, det är liksom bara som en mjuk strumpa med en sneakersula under.

Just nu har jag ingenting alls i min kalender, förutom att jag poddar med Flora på tisdagar och har någon läkartid. Resten är helt blankt. Det känns mest skönt, även om det kan göra mig lite stressad och frustrerad.

 

14.00
När jag kommer hem så plockar jag undan lite kläder, pratar med mamma på telefon och betalar en faktura. Går ner i tvättstugan och fyller två maskiner, pga spillde ut en kopp kaffe i sängen dagen innan.

Här i hyllan är två av mina analoga kameror samt hårddiskar med olika jobb på. Jag har knappt rört en kamera på över fem veckor, det känns faktiskt bara skönt. Jag vill få tillbaka lusten lite mer först. Men jag har däremot hittat några roliga filmkameror jag känner mig pepp på att leka med.

 

17.00
Ringer Flora och undrar vad hon vill prata om i podden som vi ska spela in imorgon. Blommorna som jag fick av mamma, Sofia och Caroline på Nuda releasen har vissnat och torkat, men de är rätt fina ändå.

Andreas kommer hem någon timme senare och lagar panerad kyckling med klyftpotatis. När vi har ätit så går han tillbaka till kontoret för att klippa en musikvideo. Jag lägger mig och ser senaste avsnittet av The Handmaiden’s tale, en ny HBO serie, du måste titta. Får verkligen panik av hur jobbig den är att se.

→ Snaps from today. Going to lunch with my dad, cleaning up at home and doing laundry.