Frida Vega Salomonsson

Ännu en liten uppdatering

 

 

Vi hördes senast i slutet av november 2017, det här är den längsta bloggpausen jag haft sen jag började blogga på blogg.se som trettonåring. När Bon bestämde sig för att lägga ner sina bloggar så hade vi redan påbörjat bygget av Nudas site, då kändes det självklart för mig att inte gå vidare till någon annan plattform, utan istället ta en kort paus och sedan börja blogga på Nudas site. En site vi trodde vi skulle kunna lansera vid årsskiftet. Lol.

Det har varit betydligt mer jobb att designa, planera och koda en site än vad vi trodde. Men nu i maj 2018 står vi med en klar hemsida som laddats upp på servern och som vi ska börja fylla med innehåll i veckan. Det känns så jävla roligt men samtidigt sjukt läskigt. Vi har jobbat med siten så mycket och man har såklart en förhoppning om att andra ska tycka om den. Åtminstone hälften så mycket som en själv :)))

Nudas site kommer agera som en förlängning av det printade magasinet, med fokus på foto, design, mode och konst. Vad gäller nästa print så har vi nästa tidning snart redo, den kommer skickas till tryck om bara några veckor. Och sen har vi ju vårt space på Roslagsgatan som dels funkar som kontor, som vi kommer göra mer grejer i.

Det var ju nästan ett år sedan jag bloggade ordentligt, men jag hoppas att ni är några kvar som följer via Bloglovin eller så. Som fortsätter prenumerera för att snart se vart jag kommer att hänga framöver. Det är fortfarande så ovant att inte blogga, är så jävla van att overshare om mitt liv haha. Både här och tidigare med podden.

Det är så mycket som hänt som jag vill visa och berätta om. Om att jag är singel igen, att jag renoverat lägenheten, samt gjort om kontoret, bytt fotoagentur, boken vi jobbar med, att jag klippt av två decimeter av håret och att jag numera håller på mer lera sju timmar i veckan. Nästa vecka ska jag glasera en lampa som jag är jävligt nöjd med haha.

Och för att avsluta denna roman, nästa gång vi hörs är när jag flyttat och meddelar min adressändring. Här är lite bilder från vad jag haft för mig sedan sist sålänge. På bloggspråk: En bildbomb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<3