Frida Vega Salomonsson

En lugn lördag

 

 

 

 

Nästan halva lördagen spenderades i köket med långfrukost, jag pressade apelsinjuice (Obs så mycket pluspoäng), kokade kaffe, skar upp melon åt croissanter.

Gillar verkligen frukostar när en har tid, om jag är stressad på vardagar tar jag hellre med mig en banan när jag går än att trycka ner en smörgås vid diskbänken på två sek innan jag ens riktigt vaknat.

 

 

Sen släpade mig till gymmet en vända, går en längre kvällspromenad varje kväll men ska snart börja jogga lätt igen. Stör mig så mycket på att jag inte är i samma form längre som för några månader sedan, när en jobbar så mycket fysiskt som jag gör så märks det direkt när en inte har samma styrka och kondition.

 

 

Sen på kvällen kom tjejer över och då ser det ut ungefär såhär i köket. Smink eftersom jag tvingar Helena att bara ”fixa lite”, upphälld cava och en kork som flög tvärs över rummet.

 

 

Hahaha herreGUD så posy & stel typ mingelbild, ÄSCH! Helena och Emma ser så bejbiga ut att den får vara med ändå. Minda fick ej vara med pga ”bakom kameran”. Sen gick vi förbi Riche och dansade på Berns till stängning. Och det var den lördagen.

 

→ Saturday snapshots. Breakfast, workout & cava.