Frida Vega Salomonsson

En maxad torsdag

» 09.00 «
Igår så maxade jag min dag helt, så nu idag är jag kvar i sängen fram till lunch av utmattning haha. Jag började med att äta frukost med Daniel! Vi åt på Broms vid Karlaplan för jag gillar deras buffé så mycket.

Det är rätt posh där, men fint! Daniel älskar klassiska svenska tv-serier för barn som tex Mysteriet på Greveholm och Vintergatan. Eh vem gör inte det förresten?

 

Så nu har Daniel lekt med tanken på att skriva ihop någon idé på barntv, så hela frukosten satt vi och skrek ut olika saker som skulle kunna vara med. Det lät typ: ja för då bor de där tillsammans, men så en dag händer det, men personer som gör si och så måste varit med i första avsnittet, fast det är ju precis innan de hittar X!

Så lol att när vi sen ska gå sneglar jag till bordet bredvid, där två snubbar sitter med riktigt manus och storyboards för Solsidan. Kan tänka mig att de lyssnat på oss och tyckt vi var gulliga i vårt tv-serie pitchande.

 

 

 » 10.30 «
Sen så hängde jag hemma och jobbade lite. Försökte städa lite också, det är kaos med kläder efter loppisarna förra helgen. Måste styras upp asap, får andnöd av att vara här inne. Så vi tittar på en bild med blommor på köksbordet istället.

 

 

 

» 12.00 «
Nicole håller på och spelar in sitt andra album och de lägger tex trummor, gitarr och orgel i en studio runt hörnet från där jag bor. Så jag gick till Ica och köpte choklad och gick förbi och bjöd på. Så himla häftigt att sitta och lyssna på varje instrument för sig och få bättre förståelse för hur de olika låtarna är uppbyggda.

 

 » 15.00 «
Lunch! Väldigt sent, men det blir så efter en stor frukost och sen massa bryggkaffe och choklad i en studio. Jag gjorde lite som när jag gör summer rolls, men bara som sallad för jag orkade inte rulla med rispapper. Så jag kokade risnudlar och rörde ner det som syns ovan. Plus vitlök, soja och sesamolja. I en skål och slevade i mig.

 

 » 17.00 «
Sen gick jag till Trädgården med Frida! Vi hängde lite på låset till när de öppnade då vi bara kunde stanna drygt en timme. Men det kan vara mysigt med små kortisar ibland, gillar att dricka öl och lyssna på musik i solen på dagtid.

 

Här har vi Klara och Sara! De hade nämligen releasefest för sin konsttidning Kobolt. På torsdag nästa vecka så är det vi som har gemensam fest i Stockholm, de har ett litet vernissage och vi har då release för Paper Light.

 

 Såhär ser deras tidning ut. Det är ett stort ark som kan vikas ut eller ihop.

 

Sara hade balla skor.

 

Här tittar de ner på sin skapelse som stolta nyblivna mödrar.

 

 » 20.00 «
Sen var jag helt provocerande hurtig och kvällsjoggade med Nim! Vi började vid Kungsträdgården och sprang två varv på Skeppsholmen, för att sedan bege oss vidare över till Djurgården. Där vi sen promenerade runt nästan hela ön och pratade om det mesta. Mest pratade vi om barndomsnostalgi, mat och att hon tar studenten nästa vecka och alla de frågor och funderingar som kretsar där kring.

→ What I did yesterday! So much stuff haha. First breakfast with Daniel, work at home, visited Nicole who is recording her new album, had lunch, went to the club Trädgården and then went for a jog with Nim.