Frida Vega Salomonsson

En torsdag

 

 

Eftersom byggarbetarna stormade in vid sju som vanligt så flydde jag hem till Frida som bor runt hörnet. Hon treatade mig med världens bästa frukost, eftersom hon var så illa tvungen då jag bjöd in mig själv. Tihi.
 

 

 

 

Sen begav jag mig till Form Us With Love för att ännu en gång fota för den eminenta tidningen Rum Design. FUWL har ju den absolut snyggaste studion i stan, så jag hade inget emot att hänga runt där halva dagen. Dricka kaffe och låtsas att det var ens eget kontor. En känsla som förstärktes av att vi även fick vara med och nalla på deras julbord, megalyx.
 

 

Sen promenerade vi även till deras klockbutik TID. Dör vad fina klockor, hindrade alla impulser att smyga ner en i fickan. Vi skulle kunna leva ihop resten av livet, du och jag klockis. Jag har inte hunnit börja kika eller redigera bilderna, men känner mig 96% säker på att det är mina finaste bilderna för Rum Design so far. Numret kommer ut i början av nästa år.
 

Sen mötte jag upp Celine och så köpte vi svindyra juicer. Min kostade 40:- och Celines typ 65:-, haha alltså kolla hur små? Orka. Tog med flaskan hem sen för att få mer valuta för pengarna.

Vi pratade om killar och hångel, eller, Celine pratade killar och hångel. Medan jag insöp hennes wild single life med tindrande ögon. Insåg även att vi saknar bra slang för snygg kille? För tjejer finns väl ändå typ gäri, katt, guzz osv. Men vad säger ni om killar? Jag brukar säga boy/boyz, pga känns lite sexigare. Men ändå inte fulländat ord?

→ I started the day with breakfast with Frida and then I went to Form Us With Love’s studio to shoot for the next issue of Rum Design. After a few hours at their studio I went to see their watch store called TID. Then I met up with Celine and drank some very expensive juices. A very good thursday, I must say.