Frida Vega Salomonsson

Filma på galleri & kräftor

 

 

Helena jobbar på Nyx nu och blivit värsta make proffset, hon smsade mig för någon vecka sedan och bah ”det var så kul att sminka dig sist, bara att säga till om du vill igen!”. Jag bah eh ja, varje dag? Men just igår skulle jag filma lite och då är det ju skönt att få en hjälpande hand.

Älskar den där bilden på Helena, att hon ser så sjukt bitchig ut. Det är liksom inte en vibe en får från henne, hon skrattar liksom hela hela tiden och ler. Så vi hängde lite, åt frukost och kladdade i mitt fejs.

 

 

 

 

 

 

 

Sen begav jag mig till Gallery Steinsland Berliner, jag skulle filma med tyska Apollo.tv till en video om Stockholm för Air Berlin. Så då föreslog jag några ställen att filma på och så blev det i det här galleriet på söder. De var så gulliga och hade kaffe och bullar redo när jag kom.

Tips om du inte varit där ännu, de ligger på Bondegatan 70. Fin lokal, spännande utställningar och alltid roliga vernissage. Det är låg tröskel och de är så välkomnande till unga, en behöver liksom inte känna sig obekväm även om en inte är van galleribesökare.

 

 

 

 

 

 

Knepigt att prata engelska, komma ihåg vad en ska säga och titta in i kameran, vilket låter så himla basic. Men känner nyvunnen respekt gentemot alla som håller på med sånthär. Men, superkul!

 

 

 

Sen mötte jag upp med Hevin och pratade ikapp, vi har typ inte setts sen jag fotade henne till #vegasval här på Bon för månader sedan. Efter några timmar mötte Elis upp med oss och så kom vi på den briljanta idén att ha en lite kräftskiva, mitt på gräset i Kungsträdgården. Kan ha varit en av de sista kvällarna det går att äta ute såhär?

Hevin hade köpt några billiga små kräftor och så köpte vi två små pajer med västerbottensost, skagenröra och lite bröd. Svårare än så behöver det liksom inte vara.

Ps. Glöm inte att lyssna på tredje avsnittet av vår podd. Du kan lyssna direkt i webbläsaren här, eller sök på Flora & Frida i din podcastapp!

 

→ Helena is working at Nyx now and is becoming such a make up pro! She asked me if I wanted some make up done so I felt perfect when I was going to shoot a little bit. I’m not that good with makeup myself hehe. We filmed at Gallery Steinsland Berliner, wich is one of my favorite places for art in Stockholm.

It was together with german Apollo.tv for a video about Stockholm for Air Berlin. I’t was more difficult than I thought to remember what to say and look into the camera and all of that, but fun! Afterwards I met up with Hevin and Elis to have a little tiny crayfish party in the grass.