Frida Vega Salomonsson

FLORA & FRIDA #2 ”VÄNNER”

 

ÄNTLIGEN PODD!

För att få bättre ljud så byggde vi en liten koja under Floras köksbord med filtar, kuddar och en liten termos med kaffe. Det blev ett fint och ärligt samtal kring det viktiga ämnet vänskap. Hur det är att förlora en bästa kompis, hur en skaffar nya vänner och att känna sig riktigt jävla ensam.

Gud vad vi krigat med iTunes om att lösa allt med vår podd. Här är länken till iTunes. Tipsa dina vänner och betygsätt gärna <3

OBS vi har bytt plattform från där vi publicerar våra avsnitt, pga vår gamla visade sig vara svindyr. Vilket betyder att du måste prenumerera på nytt så att du inte missar några avsnitt! Så ta bort din gamla prenumeration av vår podd och gå sedan in och sök på ”Flora Frida” i din podcast app och prenumerera igen.

Jag är superledsen för allt strul nu i början, men från och med nu släpper vi en ny podd varannan måndag, vi tänker att mer roliga saker borde hända på den dagen. Att det kan vara en mysig grej att lyssna på påväg till jobbet eller skolan en trist måndagmorgon.

Du kan även lyssna i webbläsaren i spelaren här under, eller från Libsyn, länk här!

 

→ Me and Flora got a little podcast now, it’s all in swedish Im afraid, but hey give it a listen anyway! I’ve heard that I got a very soothing voice, so maybe you can listen to it while falling asleep haha.