Frida Vega Salomonsson

FLORA & FRIDA #3

 

Avsnitt tre av Flora & Frida är ute! Vi släpper alltså ett avsnitt varannan måndag för tillfället. Redo att lyssnas på för att du inte ska deppa ihop av att det är en trist måndag, kanske är du på bussen påväg till skolan eller behöver något babbel att lyssna på medan du diskar. Oavsett var du är eller vad du gör, hoppas jag att du kanske vill lyssna och hänga med oss en stund.

I det här avsnittet pratar vi om att jobba med det vi älskar. Både Flora och jag jobbar ju med ”roliga saker”, bloggare, illustratör, fotograf och driva tidning. Hur kommer det sig att vi gör de här sakerna? Och hur är det att jobba som frilans, hur kommer en igång? Vi har försökt samla lite tips kring med att nå ut med det en gör, när en ska jobba gratis, men även hur en bär sig åt för att ta betalt,

Vi pratar även kring våra privilegier, att våga ta sig själv på allvar, jag erbjuder mig att förlösa Floras barn och vi båda instämmer i hur coolt det är att våga byta bana och börja med något helt annat.

Jag vill så gärna att fler kompisar ska hitta till vår podd, och samtidigt knuffa ner några podcastdudes från topplistorna, så tipsa gärna era vänner och bekanta! Vi har även börjat använda hashtagen, #floridapodd.

Vi kommer framöver ge shoutouts i podden till de som postat något med hashtagen. Du kan även använda den för att skicka frågor eller funderingar. Tar gladeligen emot tips på hur du tror att vi kan bli bättre, vi är ju fortfarande bara rookies.

Lyssna här i webbläsaren eller i din podcastapp genom att söka på Frida & Flora. Glöm inte att prenumerera på podden för att aldrig missa ett avsnitt! <3

 

 

→ The third episode of Floras and my podcast is out! It’s in swedish, but give it a listen anyway if you want to hear what our voices sounds like, or if you want to learn a few swedish words. Listen here in your browser, or search for Flora & Frida in iTunes.