Frida Vega Salomonsson

FLORA & FRIDA #4

 

Nu är äntligen fjärde avsnittet av Flora & Frida här! Vi pratar lite om relationer och kärlek. Om hur olika kärlek kan vara och kännas, jag som blev kär i M på direkten och Floras och Felix som mer växte fram över tid. Jag var helt illröd i hela ansiktet under de minuter vi pratar om onani och det hörs, mycket väl…

Jag är så glad att NaturalCycles är tillbaka som sponsor för det här avsnittet! NaturalCycles är ett hormonfritt preventivmedel som jag själv använder sedan flera månader tillbaka när jag tröttnade på P-piller och de biverkningar det gav mig. En mäter helt enkelt sin temperatur, så räknar appen ut vilka dagar du behöver använda kondom och inte. Den är även häftig eftersom du lär känna just din kropp och cykel bättre. Men kom ihåg att NC, precis som P-piller, inte skyddar mot könssjukdomar.

Om ni är sugna på att testa deras hormonfria preventivmedel (vilket ni borde vara) så kan ni ange koden FRIDA2NC. Då får ni NaturalCycles samt en termometer för ett bra pris. Leta upp ”testa gratis idag” och scrolla ner så ser ni rutan.

Jag vill så gärna att fler kompisar ska hitta till vår podd, och samtidigt knuffa ner några podcastdudes från topplistorna, så tipsa gärna era vänner och bekanta! Vi har även börjat använda hashtagen, #floridapodd.

Vi kommer framöver ge shoutouts i podden till de som postat något med hashtagen. Supertack till de som hunnit med att skicka små hälsningar där, vi hade redan spelat in denna podd när det började dyka upp, så vi hälsar till er i nästa!

Obs efter första avsnittet var vi tvungna att skapa en ny profil, så om det är så att du inte verkar se nya avsnitt i din app. Ta bort din prenumeration. Sök efter ”flora frida” och prenumerera igen!

Tack till Felix Berg för klippning, Frida Sundqvist för fotografi och Johanna Frostling för musiken. <3

→ The 4th episode of Floras and my podcast is out! It’s in swedish, but give it a listen anyway if you want to hear what our voices sounds like, or if you want to learn a few swedish words. Listen here in your browser, or search for Flora & Frida at iTunes.