Frida Vega Salomonsson

FLORA & FRIDA – EPISOD 1: SEX

 

Nu är dagen äntligen här! Den senaste tiden har jag och Flora jobbat på att lansera vår alldeles egna Podcast. Vi kickar igång med att prata om det allra heligaste: Sex.

Hur var våra första ligg? Hur har porrbranschen påverkat vår syn på sex? Och hur reagerar en egentligen på att få en använd kondom snärtad i ansiktet? Lyssna och berätta gärna vad du tycker så vi kan få hjälp att bli bättre.

Vi är så glada att NaturalCycles sponsrar det här avsnittet. NaturalCycles är ett hormonfritt preventivmedel som jag själv använder sedan två månader tillbaka. Varje morgon mäter en sin temperatur i munnen, precis som en vanlig febertermometer, fast den här är känsligare.

Sen för en in datan på deras site eller i appen, så räknar de ut vilka dagar du behöver använda kondom och inte. Den är även häftig då en lär känna sin kropp och cykel bättre. Men kom ihåg att NC, precis som P-piller, inte skyddar mot könssjukdomar.

Om ni är sugna på att testa deras hormonfria preventivmedel (vilket ni borde vara) så kan ni anmäla er via den här länken. Då får ni tjänsten till rabatterat pris och dessutom en hel månad gratis.

Lyssna på podden direkt i webbläsaren eller i din podcastapp. Öppna podcastapp, sök ”Flora Frida” och prenumerera!

Tack Felix Berg för klippning, Frida Sundqvist för foto och Johanna Frostling för musiken.

 

 

→ Me and Flora got a little podcast now, it’s all in swedish Im afraid, but hey give it a listen anyway! I’ve heard that I got a very soothing voice, so maybe you can listen to it while falling asleep haha. This episode is sponsored by Natural Cycles, which is an hormone free contraception I use myself. Click here to sign up with discount and get first month for free.