Frida Vega Salomonsson

Flora & Frida är tillbaka!

 

Nu är vår podcast Flora & Frida tillbaka med en ny säsong! Vi kommer att köra på med ett avsnitt i veckan under en tid framöver, med hjälp av roliga gäster och spännande experter.

I det här avsnittet pratar vi om social kompetens och social skillz, att det kanske inte innebär vad en tror och att det är något en kan öva upp. Min mamma ringer och stör mitt i inspelningen men åtgärdar det med att berätta om när jag var pytteliten och blev bortrövad(?) av en tant med godis.

Och så pratar vi med den livs levande RELATIONSEXPERTEN Jacqueline Joo, som ger oss massa aha-upplevelser. Det visar sig, exempelvis, att det kanske rentav är smart att kräkas i sin dejts knä. Obs tar inte på mig något som helst ansvar för om du ”provar detta hemma”, så att säga.

Du kan lyssna direkt här nedan i webbläsaren, genom Podcaster, iTunes eller Acast!

 

 

Tack till min lillebror Jonatan Salomonsson aka Dotse, för vår nya musik. Och tack till Helena Eriksson för snyggt smink till vår nya poddbild. Och allra störst tack till vårt geni till redaktör, Felix Berg.

Nästa vecka hörs vi igen under temat ”tillfälliga sexuella/kärleks förbindelser / raggande”, några tankar du vill att vi ska ta upp? Eller har du själv en sjuk anekdot på ämnet? Snälla berätta! Maila [email protected]

Glöm inte att använda #florafrida, så att vi får se vad du har för dig när du lyssnar! Vi kikar och svarar på allt <3