Frida Vega Salomonsson

Flora + Juiceverket

 

 

 

 

 

 

Kolla vem som är tillbaka från London! Flora hade ju också de finaste kläderna ever idag. Vi sågs på Juiceverket och valde både samma, 6 dollar shake. Som du kan göra en enkel variant på hemma med det här receptet. Haha så ivriga att båda bah sörplar i sig på bilderna.

Hursom, sedan vi började dela kontor så har vi hållit på lite med två grejer som vi velat göra ihop. Och nu har vi äntligen hittat en sponsor för ena delen! Så jävla fett. Vädret idag har också varit helt sjukt, kunde enkelt ha bara t-shirt och tunn skinnjacka. Tänk att vi klarade av kylan ännu ett år va?

Imorgon ska jag fota porträtt och en massa sneakers i fyra timmar hemma hos en samlare av Stan Smith skor till en tidning. Sen ska jag fota en konstnär till Bon och därefter ska jag hämta upp Matthew på Centralen och gå och äta mexikanskt! Efter imorgon eftermiddag är mina två veckor av stress med hjärtat i halsgropen över.

→ Look who is back from London! We celebrated that Flora is back in town, the warm weather and our new project with a chocolate shake.