Frida Vega Salomonsson

Flora&Frida: Trouble in paradise

Untitled-2-12

En snap från i lördags då jag kände mig cute, follow me @fridavegas.

Jag sover bort dygn, skjuter upp allt jag borde göra, kommer försent, blir full, bränner orimligt mycket pengar, målar dagligen om naglarna, tar långa promenader, fikar med kompisar, testar nya parfym, har hånglat, saknar, saknar inte och röker jävligt mycket.

I veckans podd pratar vi om mitt breakup. Vad som egentligen hände, hur det känns just nu och min oro över att aldrig igen våga älska med samma naivitet. Medan Flora påpekar att den där naiva kärleken nog ändå inte är så sund.

Jag är heartbroken och allt jag trodde om min framtid har vänts upp och ner. Men jag mår samtidigt ganska bra och gör vad jag kan för att gå vidare. Alla hanterar uppbrott på olika sätt, kom ihåg det.

 

 

Lyssna i iTunes/Podcaster/Acast/Libsyn eller här nedan. Prenumerera och betygsätt gärna! Och vi blir svinglada när ni mailar in era egna anekdoter och tankar ([email protected]), eller visar vad ni gör när ni lyssnar genom att använda hashtaggen #florafrida.

Tack till Felix Berg, världens bästa redaktör! <3

 

Lyssna på tidigare avsnitt här:

1. SEX
2. VÄNSKAP
3. ATT JOBBA MED DET VI ÄLSKAR
4. ONANISTERNA
5. NÄR ALLT KÄNNS ÅT HELVETE
6. FLORA, FRIDA & FEMINISMEN
7. OCH SEN LEVDE DE LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR… ELLER?
8. GIRLS FOREVER
9. SVARTSJUKAN FEAT. LAMMKÖTTET
10. DET HÄR MED SJÄLVKÄNSLA
11. RELATIONSEXPERTEN’S TIPS: SPY PÅ DIN DEJT
12. GRINDR-SEX & PLAYERS
→ 13. KONSTNÄRENS VISDOMSORD
→ 14. SEXIGA LÄRARE & 17% NÄRVARO
→ 15. VEGANER ÄTER BARA KANINMAT

 

→ Episode 16 of the podcast Flora & Frida is out now! In swedish though, but listen anyway!