Frida Vega Salomonsson

Fluffy

123a6080ddd

 

123a6164-cc

 

123a6211-copywww

 

123a6092ddddd
Jacket Wesc / Pants Hope / Backpack Prada / Shoes Monki / Belt Filippa K / Hoops All Blues / Dress (cut off) Weekday

 

Jag var helt säker på att Trump aldrig skulle vinna, jag har inte ens känt mig orolig. Det här känns så himla obehagligt och osäkert. Jag såg Filip och Fredriks dokumentär i Trumpland igår och tycker du också ska se den. Men jag har inget mer intelligent att säga som du inte redan läst någon annanstans om det här.

Såhär såg jag iallafall ut när jag tacklade snön i måndags när jag och Flora var och poddade hos Radioplay i Expressenhuset. Ni är så många tjejer som hänger med oss i lurarna varje vecka och jag är så fruktansvärt glad över det.

Jag kommer ihåg när jag såg Arvida Byström porträtterad naken i ett nummer av Bon för kanske fyra år sedan. Det gjorde så sjukt starkt intryck på mig att se att hon hade könshår. Det låter kanske banalt idag, men då var det stort för mig. Det var en liten dörr som öppnades, av att ”aha det här är också okej”.

Att få känna igen sig eller höra om någon som går igenom samma saker som en själv, kan vara så himla viktigt. Att inte känna sig ensam eller konstig. Det är iallafall min ambition med podden, att försöka öppna små små dörrar.

Att det är okej att onanera, att en inte är skyldig att genomföra sex för någon annans skull. Att fler än du ibland känner sig så ledsna att det knappt går att hantera. Att det är ok att älska strypsex. Att det också är ok att bli förbannad när en partner utan att fråga antar att en gillar strypsex. Att ens underliv kan krångla. Att preventivmedel inte bara är ditt ansvar som tjej. Att du är berättigad till dina känslor.

Sen lyckas vi inte alltid, ibland säger vi en massa skit också. Eller missar poänger. Säger fel. Säger saker du inte håller med om. Och det är också okej. Det är en dialog. Och vi vill gärna kontinuerligt veta vad du tycker och tänker.

 

→ President Trump, I was naive thinking it was no way that could happen. And I just wanna say that I’m so happy for the support our podcast Flora & Frida is getting right now.