Frida Vega Salomonsson

Födelsedag pt 1

Ungefär såhär ser jag ut jämt nu när det är så kallt, tipsar verkligen om dubbla ytterkläder för att slippa frysa. Först så har jag min svarta långa kappa från Weekday och över det en päls från Myrorna. Skor Vagabond, solisar Très Bien, halsduk Cos och väska & other stories.

 

Det kändes lite deppigt att vakna upp helt själv i lägenheten. Första gången då inga familjemedlemmar kommer med tårta på sängen och M är ju i Spanien. Räkna in att jag vaknade med mensverk, jättesvullna halsmandlar och att mitt lås på ytterdörren krånglade.

Så när jag försökte gå hemifrån så ringde jag min pappa och grät för att jag trodde jag var inlåst. Det löste sig tillslut och efter en dramatiskt start på dagen så begav jag mig till Greasy Spoon.

 

Som tur var så började dagen vända ungefär här. Pannkakor med den min nya arbetskamrat Flora, hurra!

 

Snyggaste lilla hot sauce flaskan vi sett.

 

 

Sen promenerade jag förbi Patriksson som är en Pr-byrå, för att säga hej och kika lite i deras showroom. Ett showroom på en byrå ser ut som en liten butik, där hänger massa kläder exempelvis från de märken som byrån jobbar med. Där lånar stylister kläder för plåtningar eller så lånar kanske någon superstar en klänning om den ska på någon gala.

 

 

Fick med mig några fina grejer från gulliga Viola som jobbar där, tex dessa solglasögon från Kaibosh och ett body balm från Aesop.

Sen kom Christina hem till mig när hon slutat jobbet, med ett paket och en flaska cava under armen. Rimmar bra med mitt nyårslöfte att dricka mycket bubbel. Några timmar senare begav vi oss mot Boqueria där ett gäng slöt upp, för att sedan dricka Amaretto Sour på Riche. Men de bilderna kommer nästa vecka när bilderna är framkallade då jag bara hade min analoga Contax med mig!

→ My birthday part one. In the evening I went to a tapas restaurant with some friends, Ill put up the photos next week when they are developed.