Frida Vega Salomonsson

Fotografering, tacos & grattis

 

 

 

 

  

Jag tar ju semester i över två veckor på fredag, har inte varit ledig utan att ta med mig jobb på jag vet inte hur länge så försöker jobba undan allt innan dess, så därför har jag fyra projekt att göra klart och skicka iväg i veckan.

Så jag drog ihop Elina och Helena och så fotade vi klart en grej imorse hemma hos Elina. Så kul när en kan jobba med vänner och bara ha kul och testa sig fram. När vi var klara så gick vi över gatan och åt sushi i solen, bra avslut alltså.

 

 

 

 

Sen träffade jag Viola på en kaffe. Hon jobbar på Patrikssons Pr och jag ville prata med henne om lite grejer som jag vill ha koll på inför ett möte framöver. Verkligen tips, att bjuda folk på en kaffe och be om råd när det behövs.

 

 

 

 

 

 

Sen kom jag hem och så lagade jag butternut squash tacos med M. Det är det godaste jag vet sen jag åt det med Frida och Patrik, recept hittar du här.

 

 

 

 

Sen gick vi till Delikatessen och drack öl med Frida som fyllde år! Grattis igen!!!

 

→ Yesterday I shot with Elina and Helena, met up with Viola, had butternut squash tacos and then celebrated Fridas birthday!