Frida Vega Salomonsson

Frukost & en industrilokal

 

 

Bakade dessa ”scones”, från recept av Fanny som jag ändrade lite, men de var mer som en efterätt pga ganska söta. Kokos och mandelmjölet är ju väldigt sött. Så inte den typen av scones en vill ha smör och ost på. Men goda att äta ändå!

80g mandelmjöl
70g kokosmjöl
1,5 tsk bakpulver
2 hela ägg
1 msk kokosolja
2-3 msk valfri sötning (jag hade agave)

Rör ihop och grädda i 10 minuter i 175 grader.

 

 

 

 

 

 

Bjöd Flora på lyxfrukost hemma för några veckor sedan. Utöver ”sconesen” i receptet här ovan så åt vi chiapudding, croissant, melon, smoothie och te. Mysigt med frukostgäst då jag mest äter den måltiden själv nu när M är borta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter frukosten så åkte vi ut till där Maceo och ett gäng har kontor. Det ligger i en gammal industrilokal som de renoverat upp själva, hela stället kändes väldigt osvenskt. De har inga platser lediga just nu, men ville ändå kika och säga hej. Ifall någon flyttar ut framöver.

Jag och Flora har precis sagt upp vår kontorsplats och flyttar ut i slutet av juni. Så till hösten letar vi nytt kontor! Älskar vårt kontor i Gamla Stan, men det har så små fönster mot en liten innergård, så det kom inte in så mycket dagsljus. Dessutom är det ganska litet och känns lite för rent och fint.

Skulle nog istället behöva en ljusare, större och råare yta. Där en kan rigga liten studio och producera material. Inte bara sitta vid ett skrivbord med min laptop. Om du vet något om ljust studio space i Stockholm så hör gärna av dig! Jag nås på, [email protected]

→ Invited Flora over for breakfast a couple of weeks ago. We also went to look at a new studio space since we are moving out of our office in june. We feel like we need something bigger and with better light.