Frida Vega Salomonsson

Frukost på Pascal

 

I måndags innan jag åkte till pappa så svängde jag förbi Pascal för att äta frukost med dessa, Seb, hans syster Nicole och hennes bf. Fotograferingen som jag nämnde blev framflyttad pga deppigt ljus.

Och Daniel såklart! Hemma i Sverige över jul, lyllo mig. Han fick Bea Uusmas bok i julklapp av mig.

Det här åt jag, en smoothie och yoghurt med granola och någon äppelgrej.

 

Nicole hade snyggaste örhänget ever, sett liknande men det här var liksom mer cleant och bra proportioner. Tyvärr var det hennes kompis som gjort och gett henne, så går nog inte att köpa. Ps, om ni missat hennes musik så kika här.

 

Haha måste bara slänga in det här också, min lillebror gav mig den här låten i julklapp där han samplat min röst från en gammal videointervju som vocals (börjar vid 1.00). Pga min högsta dröm har varit att få göra vocals på en house låt, dream accomplished. Och av min lillasyster fick jag det mest magiska bruna läppstiftet från Mac, bland annat. Mina syskon äger på julklappar.

»

Ps. Det har varit lite tyst här ett tag, eller, jag vet ju att ni är här. Men lite i hemlighet. Interaktion av olika slag är ju liksom syret i en blogg, det är inte alls lika kul utan den pusselbiten.

Jag lägger ganska mycket tid på att samla material som ska kännas varierande och kul varje dag. Så om du ser något du gillar så ta gärna en sekund att klicka like eller lämna en rad i kommentarsfältet. Och om något saknas så berätta gärna vad.

→ Last monday, before going to my dad for christmas I went by Pascal and had breakfast with Daniel, Seb, Nicole and her boyfriend.