Frida Vega Salomonsson

Fynd från Tictail Market

 

 

 

 

 

 

 

 

Härom dagen så kikade jag förbi hos Tictail Market om är en pop up butik i Stockholm på Kocksgatan 34. En sorts fysisk förlängning av det community av independent brands och kreatörer som finns online på Tictail. Om du inte är bekant med de innan så är det en tjänst som gör det enkelt att starta webbutik och som vi tex använder till Paper Light.

Finns så mycket fina saker, allt ifrån kläder till zines och keramik eller klockor. Jag blev, såklart, megakär i den här kannan från keramikern Kira Ni. Samlar ju på lite udda keramik som har en viss känsla, kan inte sätta fingret på det bättre än så. Butiken har bara öppet idag (söndag) samt imorgon (lördag) mellan 11 – 20, så skynda dit, last minute julklappstips!

Byter som vanligt regelbundet ut vad som står på hyllorna i köket, vanligtvis har jag mycket tidningar där. Men nu byter jag främst runt mellan olika bilder saxade eller rivna ut olika gamla böcker eller tidningar.

 

→ Dropped by Tictail Market  thats having a pop up shop in Stockholm right now at Kocksgatan 34. Fell in love with this jug by the ceramist Kira Ni.