Frida Vega Salomonsson

Fyra dagar i Berlin

Imorse gick vi hem till konstnären Michael Beutler som har byggt om en stor våning till sin studio och hem. Olika väggar gick att öppna och flytta, för att han ska kunna flytta runt sina stora skapelser mellan sina olika verkstäder.

Vi drack kaffe på golvet medan han visade stora tankar för att föda upp fiskar som han köpt in från Japan. Beutler gör väldigt stora verk men kommenterade att hans hiss begränsade honom, för att ”hans verk i den här studion inte kan bli större än fyra meter höga”

Nora intervjuade och jag fotade medan han gick runt och rotade bland sina grejer. Du får se mer sen i Nuda #2.

 

I lördags var jag hemma hos Nicole Walker för porträtt till en intervju för Nuda #2. Vi plåtade även några looks på Rafaela Kaćunić. Min mellanformat krånglade och jag svor över hur jag krånglar till det för mig med att fota analogt. Men hoppas att bilderna blir fina, ska framkalla direkt när jag kommer hem.

 

Svängde förbi Wood Wood bara för att se Nuda #1 i deras butik här på Rochstraße 4, nära Alexanderplatz. Alltid fint att se.

Har haft det så himla fint här i Berlin, känner mig alltid väldigt fri och avslappnad här. Det är alltid skönt att få vara utanför sitt sammanhang på något sätt. Framförallt att hänga med personer som inte redan har en statisk bild av en, där det inte finns förväntningar.

Är rätt trött efter ett ganska intensivt schema för fyra dagar. Jag har plåtat en modestory, besökt en designstudio, hälsat på hos Acnes kontor i Berlin, plåtat med Nicole Walker, haft möte med en stylist, varit på vernissager, festat, ätit middagar, promenerat runt och sett Michael Beutlers studio.

 

→ I’ve had four very hectic days in Berlin. With four shoots, meetings and a lil bit of partying and gallery openings.