Frida Vega Salomonsson

FLORA & FRIDA #12 – GRINDR-SEX & PLAYERS

 

Ny vecka, nytt podcastavsnitt av Flora & Frida! Den här gången pratar vi om raggande och tillfälliga sexuella förbindelser, med experthjälp av SVT-programledaren och twittergeniet Patrick David.

Hur fungerar egentligen sexappen Grindr? Vad innebär det för singelmarknaden med ”cuffing season”? Ska en spela spelet eller inte? Och hur fan spelar en ens spel?

Är det okej att ligga med någon bara för liggandets skull, trots att den personen är kär i en? Får en flirta fast en är i ett förhållande? Och vilka är egentligen våra värsta one night stands?

 

 

Såhär mysigt hade vi det när vi spelade in och drack te! Undrar när vi ska erkänna att det enda vi egentligen vill podda om typ är sex.

Lyssna nedan eller i iTunes/Acast/Podcaster genom att söka på Flora Frida!

 

 

Prenumerera eller betygsätt asgärna! Tack Jonatan Salomonsson aka Dotse för musik,  Helena Eriksson för make och Felix Berg för klipp.

Nytt för säsongen är ju att vi lyfter upp era tankar eller anekdoter (på temat) i varje avsnitt, så skriv gärna något ang. tillfälliga sexuella förbindelser under hashtaggen #florafrida eller maila [email protected]

 

Och som utlovat i podden! Här är videon på en ung Tom Hardy som modellar! Haha  långt hår med hårband, nä jag bryter ihop. Så cute.

 
Lyssna på tidigare avsnitt här:
1. SEX
2. VÄNSKAP
3. ATT JOBBA MED DET VI ÄLSKAR
4. ONANISTERNA
5. NÄR ALLT KÄNNS ÅT HELVETE
6. FLORA, FRIDA & FEMINISMEN
7. OCH SEN LEVDE DE LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR… ELLER?
8. GIRLS FOREVER
9. SVARTSJUKAN FEAT. LAMMKÖTTET
10. DET HÄR MED SJÄLVKÄNSLA
11. RELATIONSEXPERTEN’S TIPS: SPY PÅ DIN DEJT