Frida Vega Salomonsson

Häng på kontoret

 

 

Jag är i studion varje dag nu, mår så himla bra av att få byta miljö på morgonen och lämna lägenheten. Promenerar i tio minuter förbi Vanadislunden, låser upp, kokar kaffe, lyssnar på musik och pysslar runt. De har lagat en vattenläcka som snart ska fixas till även estetiskt, men fram tills dess är halva väggen i kontorsdelen betong. Tycker det är fint så helt okej för min del.

Lokalen är på 40kvm och har två delar som snart ska delas av med ett draperi, den delen utan där man kommer in som funkar som fotostudio och utställningsdel samt det inre rummet vid köket där vi har skrivbord och stökigare arbetsyta.

I förra veckan så hängde jag där med Nim en kväll och jobbade ihop, en annan kväll så lånade jag Nora som modell för att testa lite ljus inför en plåtning vi ska göra för Nuda nästa helg. Vi har långsamt börjat att jobba med det tredje numret och det känns så jävla roligt.

Ikväll hade jag uppstartsmöte för Nuda med Minda (Art Director) och Nora (Art Editor). Det här är ju den mysigaste delen i processen, att bara få spåna och komma på saker man vill göra och personer man vill kontakta. Att bara skissa och tänka, dvs innan all panik och stress med att sen få ihop det.

OCH!
Hallå glöm inte att komma på min och Nims loppis här på kontoret nu på lördag den 7e! Vi är på Roslagsgatan 25 mellan kl.13-17, fb-event här. Igår började jag packa ner de kläder jag ska sälja, är på riktigt orolig för hur jag ska orka släpa dit allt. Har ju inte rensat ur garderoben ordentligt på år så det är typ påsar med solglasögon, byxor, kappor och skor.