Frida Vega Salomonsson

Hemma hos Nim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I förrgår så var jag hemma hos Nim i Solna, hon har nyligen flyttat in där med Jacob. Så himla mysig lägenhet. Jag har varit i lägenheten tidigare, innan hon formellt flyttade in och det märks direkt skillnad nu på inredningen haha. Det syns verkligen att hon virvlat in och satt sin prägel.

Hallå det är sommar nu, jag känner mig lycklig och har så mycket pepp i kroppen. Känner att jag börja landa i en ny vardag och ett nytt liv efter den här stormiga våren. Och nu blev det precis spikat att ett fotojobb jag varit på möten för bli av, så nästa vecka är jag i Milano torsdag till lördag. Så himla kul och håller alla tummar för bra väder.

 

→ Had coffee and strawberry cake at Nims new apartment a few night ago. Or ”new” is maybe the wrong work but she just moved in with Jacob at his place.